Onze cliënten en praktijkvoorbeelden

Hoflaan Tandartsen

Begeleiding overname praktijk & dagelijkse boekhouding

Hoflaan Tandartsen

Wij hebben de eigenaar van Hoflaan Tandartsen begeleid in het overnametraject van zijn praktijk. Na het ontstaan van een zakelijk conflict met zijn compagnon is in samenspraak met onze partner Veerman Advocaten een begeleidingstraject van start gegaan. Hierin hebben wij ons primair gericht op samenwerkingsherstel middels mediation. Na te constateren dat de onderlinge relatie onherstelbaar ontwricht bleek hebben wij direct doorgepakt. In versneld tempo hebben wij zorg gedragen voor een succesvolle uitkoopregeling door direct de met spoed benodigde jaarrekeningen en stukken voor een bancaire financieringen te voorzien.

Dhr. Lambermont heeft mij bijgestaan in een moeizaam en tamelijk pittig te noemen zakelijk conflict. Ik heb de zakelijke interventie en begeleiding door Labenne en in een later stadium Veerman Advocaten als professioneel en zeer adequaat ervaren. Naast de puur zakelijke kant van het conflict is het persoonlijke gevoel “er niet alleen voor te staan” feilloos onderkend en geadresseerd. Het heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan een zo prettig mogelijke afhandelingstraject. Hiervoor nogmaals mijn dank. Tandarts Boom

Op dit moment bekleden we een directiefunctie bij Hoflaan Tandartsen, verwerken wij de dagelijkse boekhouding en verrichten we alle belastingaangiftes.

Metrica Sports

Metrica Sports is al een aantal jaar een goede cliënt. Recent (2018) hebben wij hen begeleid in een financieringsronde zodat zij hun groei versneld kunnen gaan doorzetten.

We have been using the services of Labenne Finance since our foundation, over 4 years ago. That says everything.
As a tech/software startup, we needed a partner that would take care of our finances and we found the perfect one with them. They take care of our payroll, bookkeeping, tax returns, etc.; and also have been of great support in the preparation of our recent funding round. R. Saavedra

Naast de dagelijkse boekhouding voorzien we Metrica Sports van financieel advies, verrichten we alle noodzakelijke belastingaangiftes en stellen wij het jaarwerk op. Daarnaast verwerken wij 4-wekelijks de salarissen van de medewerkers van hun via een payroll constructie.

Metrica Sports

Advisering financieringsronde & dagelijkse boekhouding

Nasomatto

Financieel advies & jaarwerk

Nasomatto

Als een van onze eerste klanten hebben wij de enorme groei die Nasomatto en haar zustermaatschappij Orto Parisi hebben gehad meegemaakt. Wij zijn verantwoordelijk voor het controleren van de administraties en het verrichten van de Btw aangiftes, de loonaangiftes en het opstellen van de jaarrekeningen en vennootschapsbelasting aangiftes. Daarnaast voorzien we hen van advies op maat naar aanleiding van uiteenlopende vragen.

Wij zijn ontzettend tevreden met Labenne Finance. Ze zijn goed bereikbaar, geven snel een heldere reactie en hebben altijd een passende oplossing. Zij nemen ons een hoop werk uit handen, waardoor wij ons zorgeloos op andere dingen kunnen focussen! S. Schreuders.

Change=

Bij projectontwikkelaar Change= zijn wij vanaf halverwege de bouw van de eerste woontoren verantwoordelijk geweest voor de opbouw en het beheer van de financiële structuur en gegevens. Naast de dagelijkse boekhouding hebben wij het facturatieproces en het debiteurenbeheer van de huurnota’s en huurpenningen geïmplementeerd en geautomatiseerd. Dit hebben we dusdanig gestandaardiseerd dat Change= in staat is dit gehele proces te kopiëren naar de volgende woontorens.

Ad Interim Financieel Directeur

Sabern

Salarisadministratie

Sabern

Voor Sabern verwerken wij maandelijks de mutaties in de gegevens van de medewerkers en produceren we aansluitend de loonstroken. Hierna stellen wij de loonaangifte op, passen hierbij de WBSO toe, en dienen we deze bij de Belastingdienst in.

Labenne ontzorgt ons op het gebied van onze salarisadministratie, onze loonaangiften en op het gebied van de toepassing van de WBSO verrekening.
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking, Labenne is heel toegankelijk, flexibel en goed bereikbaar. Door het uitbesteden van deze werkzaamheden kunnen wij ons toeleggen op hetgeen we het liefste doen: het ontwikkelen van de beste software voor marketeers.
N. Hansler