Onze expertises

Financieel advies

Labenne Finance is gespecialiseerd in zakelijk financieel advies. Wij kunnen u assisteren bij het verkrijgen van een lening, (financiële) conflicten met partners of in de besluitneming van uw bedrijfsrichting waarbij we de financiële gevolgen goed afwegen.

Jaarwerk

Wij kunnen het gehele jaarwerk uit handen nemen. Denkt u hierbij aan de jaarrekening, aangifte Vennootschapsbelasting, opstellen van de notulen AvA en het deponeren van de jaarrekening bij de Kamer van Koophandel.

Vastgoed

Wij zijn gespecialiseerd in vastgoed administraties. Wij kunnen u assisteren bij het opzetten en beheren van uw vastgoed BV waaronder de financiële administratie, het versturen en innen van de huurnota’s, en het beheer.

Belastingaangiftes

Voor vrijwel alle belastingaangiftes kunt u bij ons terecht, waaronder de omzetbelasting of Btw-aangiftes, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, loonbelasting en dividendbelasting aangiftes.

Boekhouding

Uiteraard kunnen we u assisteren in het voeren van de dagelijkse boekhouding. Met behulp van Exact Online kunnen we in onze wekelijkse cyclus uw bankmutaties inladen en deze matchen met uw facturen.

Salarisadministratie

Ook voor het voeren van een aparte salarisadministratie kunt u bij ons terecht. Op basis van de door u aangeleverde gegevens stellen wij de loonstroken op, berekenen we de loonaangifte en ontvangt u een journaalpost voor uw eigen boekhouding.