Consulting

Labenne ondersteunt als (interim) directeur of financieel directeur. Wij zijn deskundig, oplossingsgericht en betrouwbaar.

Proces optimalisatie

Labenne kijkt mee binnen uw organisatie en helpt bij het analyseren en verbeteren en vereenvoudigen van financiële processen, met als doel efficiëntie te verhogen, kosten te besparen en de algehele financiële prestaties te verbeteren.

Financieel advies

Met aandacht voor detail staan wij klaar om u te assisteren bij financiële vraagstukken, van prognoses tot financiering, investeringen, herstructurering en bedrijfsovernames.

Identificatie risico's

Labenne kan u helpen bij het identificeren van financiële risico’s. Met onze sterke analytische vaardigheden onderzoeken wij interne en externe factoren en evalueren de waarschijnlijkheid en impact van deze risico’s. Potentieel ontwikkelen wij een strategie om deze risico’s te beheersen of te minimaliseren.

Beleid en strategie

Wij helpen u graag met het opstellen van een financieel beleid, waarbij we een set van richtlijnen zullen bepalen om handelingen en besluitvorming te reguleren. Daarnaast helpen wij u graag met het ontwikkelen van een strategie om uw financiële doelstellingen en objectieven te bereiken.

Kwaliteiten

Leiderschap

Met focus op klantgerichtheid is het onze expertise om anderen te leiden en te motiveren.

Strategisch denken

Met onze vooruitziende blik, ontwikkelen wij een plan voor de financiële toekomst van uw organisatie om zo successen te garanderen.

Communicatie

Wij communiceren altijd duidelijk en effectief aan belanghebbenden, zoals aandeelhouders en bestuursleden.

Aandacht voor detail

Met oog voor kleine details zorgen wij voor naleving van financiële regelgeving, accurate financiële rapportage en vermijding van fouten.

Opdrachtgevers